BBhugme Ammepute

kr 899 inkl. mva

Kun for BIN medlemmer

Beskrivelse

bbhugme Nursing Pillow er en multifunksjonell pute som kan brukes som en avlang «pølse» eller knytes sammen i sidene til en ring, gjennom en enkel justeringsmekanisme. Ammeputen gir justerbar fasthet som gir deg optimal komfort. Ammeputen kan brukes hjemme og på reise. Den festes enkelt rundt midjen for å gi bedre nakke og skulderstøtte for deg, samt ekstra komfort for barnet ditt. Dette gjør at mor og barn lettere kan slappe av og fokusere i denne viktige stunden. Ammeputen kan også brukes som støttepute når du bærer barnet ditt på hoften.

Innerputen er fylt med resirkulerbare og antibakterielle ESP-kuler (ekstruderte/utvidede polysteren/isopor-kuler) som hindrer utvikling av blant annet sopp ved at de ikke suger opp væske. ESP-kuler er myke, komfortable og justerbare kuler som tilpasses kroppens fasong. Kulene har gode varmeisolerende egenskaper og er ikke brennbare.

bbhugme leveres med trekk som er sertifisert av OEKO-TEX. Silikonringene som er låsemekanismen, er BPA-frie, kan også brukes som biteleke til barnet. Putens innhold er sertifisert for bruk til baby. Om du ønsker flere trekk, kan det kjøpes separat. bbhugme nursing pillow kommer i en bærbar reisevæske, praktisk og enkel å bruke uansett hvor du er.

Lengde: 60 cm. Diameter: 12 cm

Vaskeanvisning: Trekket kan vaskes i vaskemaskin på 40 grader. Silikonringene kan vaskes i vaskemaskin og kokes. Innerputen vaskes lett i dusj eller badekar.

bbhugme er utviklet av tre norske, kvinnelige kiropraktorer og entreprenører som er spesialister på muskel- og skjettplager hos barn, gravide og kvinner som nettopp har født barn